Mit is írjak erről a napról...igazából semmi lényeges nem történt. Unalmas iskola, unalmas kolis délután (leszámítva azt, amikor egyik osztálytársam felhívott és úgy recsegett a telefonom, hogy 2 percbe tellett, mire megértettem mit akar), stb..

Bár egy dolog miatt volt különleges a nap. 2 szobatársam utolsó kolis éjszakája. Mert ők másik suliba jártak (mert ahova én járok, ott végeztek, csak felvettek + 1 évet). Ők tényleg jó emberek. Bár néha idegesítőek voltak (koliban ki nem az :D), de mégis úgy gondolom, hogy szerencsés embernek érzem magam, hogy ők voltak a szobatársaim.

Ezek után továbbra is a 6os és az 5ös szoba vendégeként voltam ott és beszélgettünk, majd elraktároztam magam a pénteki napra.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása