Hát...itt a nyári szünet vége, lassan már suli időszak, ismét itt a naplóm írásának folytatása...kicsit pihennem kellett 1 kis blog-mentes időszakkal.

Hogy válaszoljak Anonim116 kommentjére: elgondolkodván szavain igaza lehet. Csak az utolsónál tényleg van valami, ami megfogott. És nem az a tipikus "Hehe, még 1 préda. Na akkor csaljuk meg a barátnőmet és írjunk önsajnálatot" című rovat. De persze akadnak a lelkivilágomban érdekes fordulatok. Meg néha nem találom meg a helyem. Nem tudok hova vagy kihez menni ilyenekkel, mert a baráti köröm nem olyan fajta, aki ilyenekkel foglalkozna (persze akad 1-2 kivétel).

Hogy mi történt a nyár alatt: gamelés, billiárd, vágyódás egy személy iránt, unalom, sulira várás, barátokra lelés és hasonló dolgok. Bár azt kell mondjam, életem legrosszabb nyara volt az idei. Bár megfogadtam, hogy eltereljem Ő róla és másról is a gondolatom, az utolsó 2 évemet meghúzom, valamint nagy mértékben felszívódom a társasági életből a tanulás miatt. Akik tudni akarnak rólam, az vagy a blogomat olvassák, vagy felkeresnek vagy esetleg felhívnak. De azt megígérem, hogy teljesen más ember leszek, mint aki voltam.

Végszóra anyit, hogya naplómat néhány napon belül el kezdem írni újból...hogy mikor, nem tudni előre, de nemsokára...csak türelem...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása